Exclusive Kaihdin

Exclusive Kaihdin on ensimmäinen ja ainoa täysin parvekelasituksiin suunniteltu aurinko- sekä näkösuoja. Kaihdin on valmistettu parhaista mahdollisista materiaaleista, näin ollen saatte myös parhaat markkinoilla olevat parvekekaihtimet.

Suunnittelu ja valmistus on täysin kotimaista innovaatiota parhaimmillaan, esimerkkinä korkeasta laadusta voimme mainita mm. kotelorakenteet, jotka ovat suulakepuristettua alumiinia ja pulverimaalattu harmaaseen RAL 9006 sävyyn. Kaihtimen kotelorakenteet ovat roiskevesisuojattu, joten ne kestävät myös tiloissa satunnaisesti nousevan kosteuden. Alalistaan on integroitu häiritsevän kolinan eliminoiva tiivistekarva.

Kaihtimen säleet ovat alumiinia, joka on sävytetty tyylikkään harmaaksi.Kaihtimen säleiden leveys on vain 12,5 mm, joka on markkinoiden kapein. Exclusive kaihdin on ainoa aurinkosuoja parvekkeelle, joka on valmistettu tästä säleleveydestä. Kapea säle sekä tähän tarkoitukseen suunniteltu kotelorakenne takaavat lasituksien toiminnan moitteettomasti. Exclucive kaihtimen kiinnitys on suunniteltu vastaamaan parvekelasivalmistajien laatuvaatimuksia.

Kääntömekanismi on erittäin laadukkaasta materiaaleista valmistettu komponentti jossa materiaalina on käytetty polyasetaalia joka kestää hyvin säävaihteluja, joita parvekkeilla on runsaasti. Säädin kiinnitetään ruostumattomasta teräksestä valmistetulla erikoisjousella, jossa on kireyden säätö kääntämiseen tarvittavalle Dynema langalle, joka on erittäin kestävä materiaali. Kaihtimen nostomekanismi on nerokas keksintö, jossa kaihtimen ylös nostaminen onnistuu helposti ja nopeasti. Erillisiä apuvälineitä kaihtimen nostamiseen ei tarvita. Kaihdin lukitaan yläasentoon vaivattomasti pienellä liikkeellä ja lasketaan haluamalle korkeudelle samoin helposti ja vaivattomasti. Exclusive kaihtimessa on turvallinen nostonaru, joka ei yllä ylös nostettuna lasipintojen alapuolelle ja täyttää näin ollen nykyiset turvamääräykset. Exclusive kaihdin kiinnitetään kääntyviin laseihin tähän tarkoitukseen soveltuvalla jousimaisella patentoidulla kiinnikkeellä, jossa materiaalina on käytetty ruostumatonta terästä. Kaihtimen kannakkeet on helppo asentaa, eikä asennus vaadi työkaluja, eivätkä lasien profiilit vaurioidu asennuksessa.

Arvot:
 • Exclusive kaihdin kantaa huolta myös ympäristöstämme.
 • Exclusive parvekekaihdin luo monikäyttöisyyttä sekä viihtyvyyttä myös tuleville sukupolville.
 • Exclusive parvekekaihtimet tuovat asumisen energiatehokkaammaksi, ja näin ollen säästämme myös luontoa.
 • Intressimme on vaalia yhteisen ympäristöämme etua, valmistamalla kestäviä kaihdintuotteita kierrätettävistä materiaaleista.
 • Yhteisvastuullinen ympäristöajattelumme ilmenee mm. tuotteidemme kestävyydessä sekä kierrätettävyydessä.
 • Olemme myös iloisia siitä että valmistamillamme Exclusive parvekekaihtimilla säästämme huomattavasti energiaa esimerkiksi huonetilojen jäähdytys tarpeen vähenemisellä.
 • Kaihdintuotteemme valmistetaan energiatehokkaasti, ja taloudellisesti.

Laatu on meille ensisijaisen tärkeää ja voimmekin kiteyttää liiketoimintamallimme neljään ydinasiaan:

 • Korkea laatu
 • Asennettavuus
 • Kilpailukykyinen hinnoittelu
 • Ympäristöystävällinen ajattelu

Lataa tästä Exclusive parvekekaihtimen mitoitusohje.

Lataa tästä Exclusive parvekekaihtimen takuuehdot.

Lataa tästä Exclusive Kaihdin -esite

Lataa tästä tuoteseloste